Golden Chersonese atau Suvarnabhumi.

Laman ini juga cuba untuk menzahirkan semula hakikat bahawa Semenanjung Tanah Melayu adalah Golden Chersonese atau Suvarnabhumi.

Selasa, 27 Ogos 2013

Stokin V-Ken untuk jemaah haji

Berita baik untuk jemaah haji yang bakal menunaikan ibadah haji pada tahun ini. Kami tawarkan kepada anda stokin V-Ken untuk membantu anda menunaikan ibadat haji dengan lebih sempurna. Fungsi utama stokin ini adalah melancarkan perjalanan darah dan membekalkan oksigen kepada darah dalam tubuh. Ia akan membuatkan kaki menjadi kuat dan bertenaga. Disamping itu, pemakai stokin ini akan dapat tidur yang berkualiti. Apabila bangkit dari tidur, badan rasa segar dan ringan.

Ibadat haji memang memerlukan kaki yang kuat untuk tawaf, sa'i dan melontar jamrah. Ia adalah ibadat yang jenis banyak berjalan. Oleh itu kaki mesti cukup tenaga dan gagah. Oleh itu stokin V-Ken amat sesuai untuk jemaah haji khususnya jemaah haji wanita dan lelaki berusia. Cubalah stokin V-Ken insyaallah kaki anda jadi kuat, badan anda jadi segar dan ibadat anda jadi lebih sempurna! Hubungi sekarang: 013-4810017

Tiada ulasan:

Catat Ulasan