Golden Chersonese atau Suvarnabhumi.

Laman ini juga cuba untuk menzahirkan semula hakikat bahawa Semenanjung Tanah Melayu adalah Golden Chersonese atau Suvarnabhumi.

Isnin, 22 September 2014

STOKIN KESIHATAN V-KEN


STOKIN KESIHATAN V-KEN

Khasiat:- Membantu melancarkan darah, mengurangkan sakit, menguatkan anggota serta merawat seluruh tubuh. Ia berfungsi seperti refleksologi kaki tetapi seperti berjalan di atas permaidani yang lembut. Tanpa rasa sakit akibat urutan dan anda bebas melakukan aktiviti harian anda.

Sesuai untuk semua penyakit termasuk penyakit-penyakit kronik seperti :-
-Lemah jantung
-Diabetes
-Darah tinggi
-Migrain
-Parkinson
-Gaot
-Selsema
-Period Pain / Senggugut dan banyak lagi...

Ketahanan :- 3 hingga 7 tahun (bergantung kekerapan penggunaan)

Cara Pengunaan:- Sarungkan di kaki atau letakkan di bahagian yang sakit.

Saiz:- Free saiz

Tips:- Boleh juga disarungkan / diletakkan di bahagian yang sakit seperti sarungkan ke tangan atau letakkan di atas pinggang atau bahu yang sakit. Bertindak cepat ke atas kawasan sasaran.

PERHATIAN !!
1-Pengambilan air mineral/putih hendaklah diamalkan sekurang-kurangnya 3 Liter sehari bagi memaksimakan khasiat serta keberkesanan stokin ajaib ini.

2-Sila kurangkan / elakkan diri dari alat-alat beradiasi tinggi seperti handphone, laptop dan lain-lain yang boleh melemah dan mengganggu khasiat stokin ini sewaktu anda sedang meggunakan produk.

2 ulasan:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    BalasPadam